Kezdőlapunkon a legjobb SEO szakértők vagyunk, akik magas minőségű tartalmakat kínálnak a magyar nyelvű internetes felhasználóknak. Azonban, ha Önnek problémája van a megfelelő domain név kiválasztásával, akkor itt a megoldás. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy mit kell tennie, ha a kívánt domain név foglalt.

1. Használjon másodlagos domain neveket

Ha a kívánt domain név foglalt, akkor érdemes másodlagos domain neveket használni. Például, ha a kívánt domain neve „példa.hu”, akkor érdemes kipróbálni a „példaonline.hu” vagy a „példaweb.hu” lehetőségeket.

2. Használjon másik domain kiterjesztést

Ha a kívánt domain név foglalt, akkor érdemes másik domain kiterjesztést használni. Például, ha a „.hu” kiterjesztés foglalt, akkor érdemes kipróbálni a „.com” vagy a „.net” lehetőségeket.

3. Használjon szinonimákat

Ha a kívánt domain név foglalt, akkor érdemes szinonimákat használni. Például, ha a kívánt domain neve „példa.hu”, akkor érdemes kipróbálni a „mintapélda.hu” vagy a „példamutató.hu” lehetőségeket.

4. Használjon rövidítéseket

Ha a kívánt domain név foglalt, akkor érdemes rövidítéseket használni. Például, ha a kívánt domain neve „példa.hu”, akkor érdemes kipróbálni a „pld.hu” vagy a „pd.hu” lehetőségeket.

5. Használjon számokat

Ha a kívánt domain név foglalt, akkor érdemes számokat használni. Például, ha a kívánt domain neve „példa.hu”, akkor érdemes kipróbálni a „pelda123.hu” vagy a „pelda1.hu” lehetőségeket.

6. Használjon kötőjelet

Ha a kívánt domain név foglalt, akkor érdemes kötőjelet használni. Például, ha a kívánt domain neve „példa.hu”, akkor érdemes kipróbálni a „pelda-hu.hu” vagy a „pelda-online.hu” lehetőségeket.

7. Használjon helyi szóvicceket

Ha a kívánt domain név foglalt, akkor érdemes helyi szóvicceket használni. Például, ha a kívánt domain neve „példa.hu”, akkor érdemes kipróbálni a „peldavagyok.hu” vagy a „peldamagam.hu” lehetőségeket.

8. Használjon angol szavakat

Ha a kívánt domain név foglalt, akkor érdemes angol szavakat használni. Például, ha a kívánt domain neve „példa.hu”, akkor érdemes kipróbálni a „example.hu” vagy a „sample.hu” lehetőségeket.

9. Használjon helyi nyelvjárást

Ha a kívánt domain név foglalt, akkor érdemes helyi nyelvjárást használni. Például, ha a kívánt domain neve „példa.hu”, akkor érdemes kipróbálni a „példácska.hu” vagy a „példika.hu” lehetőségeket.

10. Használjon fantázianeveket

Ha a kívánt domain név foglalt, akkor érdemes fantázianeveket használni. Például, ha a kívánt domain neve „példa.hu”, akkor érdemes kipróbálni a „varázspelda.hu” vagy a „csodapelda.hu” lehetőségeket.

Reméljük, hogy ezek a tippek segítenek Önnek a megfelelő domain név kiválasztásában. Ha további segítségre van szüksége, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.